vineri, 17 decembrie 2010

Carnaciori de jamon imbracati si gratinatii




Ingrediente

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat

nadina73

Mod de preparare

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare  si piper.
Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care  se lasa la racit
Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.
Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta  de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt
Se da tava la cuptor 30 minute
PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri