sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ciorba cu carnita de pui si porc

 


Ingrediente

  • 3 morcovi
  • ardei rosu 1
  • ardei verde1
  • 1 radacina telina mica
  • 250 g carne de poprc
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 cartof mai mare
  • 1 cutie mica de mazare
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 cani de bors
  • 3 linguri ulei
  •  

Mod de preparare

Se curata morcovul si se taie cubulete sau se toaca mai mare, la fel telina si ardeiul rosu si verde.
Se calesc in putin ulei ,dupa care se pune carnea  de pui si de porc taiate cubulete se pune 3 litri de apa si sare si ceapa intreaga se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.
Cand carnea e fiarta se pun rosiile si cartofii taiate cubulete, se mai dau 2-3 clocote dupa care se pune 1  cutie mica de mazare din conserva. Se mai dau 2 clocote, se pune borsul, se potriveste de sare si acreala daca e cazul, iar la final se poate pune patrunjel verde tocat.
Se serveste atat simpla cat si cu smantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri