duminică, 26 decembrie 2010

Ciorba cu "lascute"

Postat de nadina73 in Ciorbe pe 26 Aprilie 2010 | 603 vizualizari
este grozava cu ciolan afumat,eu nu am gasit de data acesta 

Ingrediente

  • 3-4 morcovi
  • radacina de paturnjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • costita afumata de porc(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am avut)
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 cana de bors
  • sare
  • paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu)
Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul
Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa
Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri