duminică, 26 decembrie 2010

Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase

 


Ingrediente

  • 500 g fasole tarcata(cum se zice la tara)
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel daca e mare
  • 1 felie de telina radacina(aici gasesc dar foarte mare asa ca pun  mai putin)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu groas
  • 1 cutie pasta de tomate
  • sare
  • 2 cani bors casa
  • tarhon din borcan pus cu otet (cat se i-a cu 2 degete)
  • costita 300-400g
  • 1 mana paste fainoase melcisori,spirale(de care doriti)
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete .
Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa rece)sare si se lasa sa fierba bine.
Cand sant fierte se pun pastele fainoase se lasa sa mi dea cate-va clocote iar la final borsu ,pasta de tomate si tarhonul.
Este o ciroba grozav de buna ,de fapt sa nu mint ca eu mai mult am asistat si bucatru sef(sotu) a facut ciroba,eu cu aparatu de fotografiat mai mult

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri