sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ciorba de fasole galbena rotunda

 

O ciorba grozav de buna 

Ingrediente

  • 300 g fasole galbena
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mai mic rosu
  • 1 bucatica telina (1 feliuta)
  • sare
  • 1 cub vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 rosii
  • 150 ml pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • 2 cani de bors de casa

Mod de preparare

Se curata si se spala bine fasolea dupa care se taie in bucatie de 4-5 cm.Morcovul se taie rondele.Telina bucatele in 3-4.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Ardeiul se rupe in 3-4 bucati.Rosiile se taie in feliute.
Se pune fasolea sa fiarba in apa cu sare si zarzavaturile taiate(rosiile se pun catre final)si cubul de vegeta natural,se lasa sa fiarba bine toate, dupa care se pun rosiile. Se mai da un clocot se pune borsul ,pasta de tomate si  patrunjele verde tocat se mai da un clocot  si ciorbica e gata.
O ciorbica minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri