sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ciorba de fasole verde (post)

 


Ingrediente

  • 1 borcan fasole galbena cu zarzavaturi 800 g
  • 2,5 litri apa
  • putina sare
  • 2 cuburi vegeta de casa
  • 200 pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

O ciobica foarte rapida si buna. Se pune apa la fiert cu sare si cuburile de vegeta naturala (vezi reteta) cand incepe sa fiarba se pune fasolea din borcan. Se lasa sa dea 2 clocote .
Se pune ulei intr-o tigaie, se pune faina si se amesteca 3 minute sa isi schimbe putin culoarea dupa care se pune pasta de tomate, otetul si putin de tot zahar(1 lingurita rasa) si 2 polonice din supa fierbinte. Se amesteca bine dupa care se pune peste ciorba.
Pt a evita unele reclamatii de la barbatii mei ,eu dau prin strecuratoare acel rantas sau cum s-o mai numi el, si atunci nu raman cocoloase in ciorba si faina se arunca ce ramane in strecuratoare.
Pofta buna

Reteta in imagini

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Lista mea de bloguri