duminică, 26 decembrie 2010

Ciorba de mazare cu piept de pui

 

o ciorbita grozav de buna 

Ingrediente

  • 500 g mazare congelata sau la cutie
  • 1 piept de pui mare (350G)
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucati telina
  •  1 ceapa
  • 2 cani de bors
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(reteta sylvia)
  • 3 linguri ulei masline
  • patrunjel verde sau marar

nadina73

Mod de preparare
Se calesc zarzavaturile tocate marunt in putin ulei  apoi se pune apa, 2,5-3 litri aproximativ,  pieptul de pui taiat cubulete,ceapa intreaga
si cubuletele de vageta naturale
se lasa sa fierba bine toate .
Daca mazarea e din cutie o puneti la final de tot,iar daca e congelata se pune si se lasa sa fiarba 10-15 minute apoi se pune borsul ,sare
se mai dau 2 clocote dupa care se stinge focul,iar daca ciorba nu e destul de acra se mai poate stoarce sucul la la o lamaie.
Se serveste cu smantana si patrunjel verde sau marar tocat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri