duminică, 26 decembrie 2010

Ciorba de miel cu leustean

 


Ingrediente

  • carne de miel (a pus si coaste si ceva carnita cu oase si sira spinari)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • telina radacina
  • patrunjel radacina si frunze
  • ardei verde
  • frunze de leustean si patrunjel-tocate
  • 1 ceapa
  • bors de casa 2 cani
  • fidea subtire 3-4 linguri
  • sucu stors de la 1 lamaie
  • ulei
  • pasta de tomate 1 cutie

Mod de preparare

Sincer nici nu eram acasa cand sotul meu a facut ciorba
A curatat toate zarzavaturile si le-a taiat cubulete(are o rabdare........)apoi le-a pus la fiert.Cranea de miel a fiert-o in prealabil in oala minune inainte  apoi a scos carnea si a pus-o sa fiarba cu zarzavaturile si cu ceapa ,la final a pus fideaua si apoi a pus pasta de tomate care in prealabil a calit-o in ulei de masline cate-va minute si apoi a pus-o  peste ciorba,apoi borsul , frunzele de leustean , patrunjel si a zis ca vrea ma acra si a stors o lamaie (sucul)
A servit-o cu smanatana........numai el ,eu nu sincer va spun,nu o fac dar nici nu mananc
pofta buna,sotul meu o lauda tare mult ,astept parerile voastre

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri