duminică, 26 decembrie 2010

Ciorba de spanac cu bors

 


Ingrediente

  • spanac 500 g
  • 1 caciulie usturoi
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 300 smantana
  • 1 litru de bors casa
  • 1 canita de orez
  • sare

nadina73

Mod de preparare
Se curata spanacul si se taie.
Usturoiul se zdrobeste apoi se caleste 2 minute in ulei dupa care se pune spanacul si se mai caleste 3-4 minute apoi punem apa si sare,se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune orezul se mai lasa 7-8 minute sa fiarba iar apoi se pune borsul se da 2 clocote apoi se stinge focul.
Ouale se bat bine cu smantana apoi dupa ce ciorba s-a racorit putin se pune smantana peste ciorba si se amesteca bine.
Este o ciorba grozava atat calda cat si rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri