vineri, 17 decembrie 2010

Negresa de post cu banane


Simpa,dulce si foarte buna pentru o zi de post 

Ingrediente

  • 450 faina
  • 400 zahar
  • 120 cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 280 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 4 vanilii
  • 2 banane mari
  • 3 linguri zahar brun

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate
Se pune apa si uleiul
Se amesteca bine toate dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt
Se taie babanele rondele si se pun deasupra,in forma dorita
Se presara zahar brun deasupra si se da tava la cuptor pentru 30-35 minute la 160 grade,eu insa am bronzat-o putin ,noroc ca e neagra si nu se vede bine.....hahah sa nu radeti
Simpla si foarte buna pentru o zi de post,in care  dorim ceva dulce

Un comentariu:

Lista mea de bloguri