luni, 27 decembrie 2010

Paine cu usturoi si patrunjel

Paine cu usturoi si patrunjel


Ingrediente

  • 3 baghete de franzela
  • 1 pachet de unt 250g
  • 1 lingurita praf de usutroi
  • 4-5 dinti de usutroi
  • patrunjel verde tocat
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Se taie franzeluta feliute ,dar nu chiar pana jos de tot
Untul se omogenizeaza bine cu praful de usutroi ,patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat foarte marunt pana devine cremos
Se ung feliutele de paine cu crema de unt ,se infoliaza bine in folia de aluminiu se da tava la cuptor 10 minute la 180 grade, dupa care inca 10 minute si se intorc iar apoi 5 minute cu folia desfacuta pentru  a se rumeni putin.
Merg perefct la un aperitiv pa langa alte gustarele
Este grozav de buna, papi si nu te mai opresti

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri