vineri, 17 decembrie 2010

Pizza pe paine


Sincer, mie personal imi place mult mai mult asa, dar gusturile difera 

Ingrediente

  • 3 franzelutze
  • 1/2 pachet de unt
  • sunca 100 g
  • salam mai uscat 50 g
  • cascaval de vaca 150 g
  • cascaval emmentailer  ras 200 g
  • oregano
  • ardei rosu si verde (cate 1/2 )
  • masline negre 15 bucati aproximativ

Mod de preparare

Se taie franzelutele in 2 ,se ung cu unt . Sunca se taie marunt la fel si salamul. Cascavalul se taie cubulete,la fel si ardeiul rosu si verde. Maslinele se taie rondele.
Se pune salam taiat ,sunca ,cascaval,ardei,oregano si la final de tot emmentailer si (facultativ) ketchup.
Se aseaza toate intr-o tava cu hartie de copt si se da tava la cuptor 10-12 minute.
Super bune ,moi ,pufoase...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri