duminică, 26 decembrie 2010

Supa de cirese

 

Ingrediente

  • 500 g cirese
  • 1,5 litri apa
  • putina sare
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml iaurt natural
  • 4 linguri de zahar

 

Mod de preparare

Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de cirese se lasa sa dea 2 clocote si se stinge focul
Este o supa ce se serveste rece,iar in zilele de vara merge  fantastic de bine
PS;se poate si iarna cu compot de cirese
Am pus patrunjel verde numai pt decor nu se serveste cu patrunjel

 

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Lista mea de bloguri