vineri, 14 ianuarie 2011

albinute aperitive

INGREDIENTE:
MASLINE FARA SAMBURI NEGRE
MASLINE FARA SAMBURI VERZDE DESCHIS(umplute cu atun)
MASLINE VERZI MAI INCHIS(eu am pus cu aroma de scortisoara)
(idea e sa fie de 3 feluri maslinele)
ardei galben
codite de ceapa verde
MOD DE ANSAMBLARE:

Maslinele se iate feliute de 3-4 mm,atat cele negre cat si cele verde deschis la culoare.
Din maslinele cele verde inchis se taie capatele putin mai mari  decat feliutele pt a pun forma de cap.
Se i-a o bucata din maslina verde inchis se pune o feliuta de maslina neagra una de maslina verde deschis din nou o felita neagra si una verde iar finalul trebuie sa fie negru(nu e obligatoriu ,dar arata mai bine)

Finalul sa fie dintr-o maslina neagra taiat din capatul maslinei.
Coditele de ceapa se taie fasi subtiri si se pun ca antene.
Ardeiul se teie in triunghi si se pun drept aripioare.

Iar in final va rezulta o albunuta
Cu aceste minunate albinute se pot decora aperitivele(de orice fel)iar aperitivele vor arata minunat
Copii vor fi foarte incantati

3 comentarii:

Lista mea de bloguri