duminică, 9 ianuarie 2011

ARIPI DE PUI CROCANTE PE PAT DE CARTOFI

INGREDIENTE:
aripi de pui mari 4 bucati
7-8 cartofi
1 capata usturoi
sare
piper
200 ml pasta de tomate
30 ml ulei masline
Garnitura:
salata de sfecla rosie.....
MOD DE PREPARARE:
Se spala bine aripile de pui,se usuca cu un prosop.
Se curata usturoiul se piseaza bine (se face un mujdei)se pune apa si se pun aripile in acel mujdei 1 ora.
Se scot aripile din mujdei se condimteaza cu sare si piper.

Cartofi se curata se taie in bucati,se condimeteaza cu sare,piper si mujdei de usturoi.
Intr-o tava se pune ulei ,se pun cartofi condimentati peste cartofi se pun aripile de pui .

Se amesteca pasta de tomate cu 100 ml apa si se pune peste cartofi si aripi,se poate prasara si patrunjel verde(eu am pus uscat)
Se da tava la cuptor pentru 60-70 minute la 170 grade.

Se serveste cu garnitura de sfecla rosie

................sau ,orice alta muratura va place
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri