joi, 27 ianuarie 2011

Ciorba cu aripi de pui si omleta

Ingredinete:
6 aripi mari de pui
3-4 morcovi
1 bucata telina radacina
1 radacina patrunjel
1 capatana de usturoi
3 linguri zarzavat pt cioba
sare
1 ceapa
1 litru bors(de casa)
10 oua
1 feliuta ardei rosu-optional pt omleta
200 pasta de tomate-optional
patrunjel verde
MOD DE PREPARARE:
Se curata zarzavaturile ,se taie in bucatei mai mari se pun la fiert cu aripile de pui si ceapa.

Se pregateste omleta ,prima portie din 5 oua se pune si ardei rosu tocat.

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se pune ardeiul rosu tocat,se coace pe ambele parti in tigaie,dupa care se lasa la racit.Se taie cubulete mici.

Se pregateste la fel si cu cea de a 2 omleta,dar fara ardei rosu.Dupa care se taie bucatele.

Se pune omleta in ciorba taiata cubulete mici.Se adauga si usturoiul pisat marunt,si zarzavatu pt ciorbe,se lasa sa fiarba 10 minute,dupa care se pune borsul fiert putin separat.Se adauga si pasta de tomate se mai da un clocot si ciorbica e gata.

Se serveste cu patrunjel verde tocat si ardei piscos


`Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri