joi, 6 ianuarie 2011

Cotlet de porc in sos de vin rosu


Reteta este preluata de la Laura Adamache
INGREDIENTE:
4-5 cotlete de porc cu os
2 pahare de vin rosu
4 catei de usutroi 
sare
piper
2-3 frunze de salvie
cimbru
MOD DE PREPARARE:
Se prajesc coteltele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile.

Dupa ce sau rumenit pe amblele parti se condimeteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat feliute ,frunzele de salvie si cimbru .

Se adauga si vinul si se lasa pana se evapora fara capac

dupa care se pune un pahar de apa si se pune capacu.Se lasa sa fiarba la foc mic ,daca carnea nu este destul de frageda se mai adauga apa si se mai lasa sa fiarba

 .Se serveste cu cartofi natur ,mamaliguta,,,,,,,,,,,,,,,,cu ce va place.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri