joi, 6 ianuarie 2011

Prajitura turnata cu mere II

 

Ingrediente

  • 1,5 kg mere
  • 220 g gris
  • 250 g faina
  • 2 lingurite scortisoara
  • 300 zahar
  • 80 unt
  • 3 oua
  • putina sare
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra pt decor
 
Mod de preparare
Se curata merele si se razuiesc ,sau se toaca (dar nu foarte fin)
Se amesteca toate ingredientele uscate,faina,grisul,praful de copt
Se amesteca merele razuite cu zaharul si scortisoara dupa care se pun ingredientele uscate iar la final se pun  ouale si bucatile de unt.
Se amesteca bine toate.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt se pune compozitia si se da tava la cuptor 60 minute la 170 grdae.
Cand s-a racit sa pudreaza cu zahar

Reteta in imagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri