duminică, 2 ianuarie 2011

PUI PE STICLA

INGREDIENTE:
1 pui mare de 1,6 kg
sare
piper
praf de usturoi
putin ulei de masline
1 sticla de bere 500 ml  umpluta cu apa(nu cu bere)
MOD DE PREPARARE:

Se spala bine puiul se sterge cu un prosop de bucatrie ,se condimeteaza cu sare,piper si praf de usturoi,dupa care se stopeste cu o pompita cu ulei de masline.
Se aseaza puiul pe o sticla de bere umpluta cu apa(fara eticheta pe sticla)se pune sticla cu puiul intr-o tava cu putina apa , se da tava la cuptor pentru 70 minute la 160 grade.


Cand puiul e fript se scote de pe sticla cu grija sa nu va ardeti,se portioneaza si se  serveste cu mujdei de usturoi ,cu garnitura................dupa bunul plac al fiecaruia


Pofta buna

Un comentariu:

  1. arata excelent
    azi execut reteta
    draguto am salvat o multime de pagini din acest site
    o adevarata gospodina
    eu sunt de vreo 10 ani debutanta in ale bucatariei valuri

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri