duminică, 16 ianuarie 2011

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

 

BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT 

Ingrediente

  • 2 pulpe mari de pui intregi
  • 10 ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata pulpele,  se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Ciupercile,  se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta  de tomate,patrunjel verde tocat  si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.
Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4  lasate intregi)Se amesteca   4 linguri pasta  de tomate  cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .
Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.
Se servesc cu garnitura de orez,piure,

Reteta in imagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri