duminică, 2 ianuarie 2011

Pulpe si aripi de pui cu piure

INGREDIENTE:
Pulpe de pui si aripi 2,6 KG
sare
piper
1 punga condimete COSMIN-pt pui
ulei
Piure:
cartofi
sare
lapte
smantana
unt
MOD DE PREPARARE:
Se spala bine pulpele,se sterg cu un prosop de hartie si se condimeteaza cu condimetele pentru pui de la COSMIN,se complecteaza cu sare si piper.


Se aseaza pulpele in tava se pune putin ulei si se da tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade.
Piure de cartofi:
Se curata cartofi se taie in 4 -6 sau cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand sant fierti se scurg de apa se zdrobesc si se mixeaza cu mixerul punand cate putin lapte cald si unt  si la final smantana.
Se servesc pulpele de pui si aripioare cu piure de cartofi si muratura.

pofta buna
PS:Un plic de condimente este indicat pentru 500 g carne ,eu insa am pus la 2,6 kg de carne si am complectat cu sare si piper ,este suficiente altfel devin prea condimetate(prea aromate,ramane la aprecierea fiecaruia cat puneti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri