duminică, 9 ianuarie 2011

Sarpe incolacit(foetaj cu branza )

Reteta este preluata de aici  http://gourmandine.ro/retete-foietaje/foietaj-cu-branza-dulce/ ce-i drept cu modificari

INGREDENTE:
1 aluat de foetaj congelat
200 g branza de vaci
2 galbenusuri de ou
6 linguri zahar
2 vanilii
6 linguri stafide
coaja rasa de lamaie

MOD DE PREPARARE:
Se descongeleaza alutu de foetaj

Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul ,galbenusurile,coaja rasa de lamaie si vaniliile.

Se intinde compozitia de branza pe foaia de foetaj,se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat.

Se incolaceste aluatu se unge cu putin ulei sau miere si se da tava tapetata cu hartie de copt se da tava  la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade.

Super bun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri