duminică, 2 ianuarie 2011

Snitel de pui cu lamaie si garnitura de orez

INGREDIENTE:
500 g piept de pui/curcan
sare
piper
suc proaspat de lamaie
pesmet
faina alba
3 oua
ulei pt prajit
1 punga de orez cu legume si piept  de curcan(sau pui)600 G
MOD DE PREPARARE:
Se feliaza pieptul de pui/curcan in felii subtiri.
Se condimeteaza cu sare si piper.
Lamaia se stoarce ,iar sucul se pune intr-o farfurie separata.
Ouale se bat bine cu un praf de sare.


Se dau bucatiLE de carne prin sucu de lamaie,dupa care se trec prin faina alba,apoi prin oul batut dupa care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.Se poate si fara pesmet,insa nu ies asa crocante.

Intr-o tigaie se pune putin ulei peste care se pune punga congelata de orez cu legume si pieptu de curcan(asa se gaseste in comert,in spania)se condimeteaza cu putina sare si piper si se lasa la calit 5-6 minute la foc potrivit.

Se servesc snitelele cu garnitura de orez.

pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Lista mea de bloguri