duminică, 2 ianuarie 2011

SNITEL DIN PIEPT DE CURCAN

INGREDIENTE:
1/2 piept de curcan 500g
6 oua
faina alba
sare
piper
ulei pt prajit
500 ml lapte
MOD DE PREPAPARE:
Pieptul de curcan este mult mai fraged si mai bun daca este tinut 3-4 ore in lapte la rece,dupa care se tamponeaza cu un servetel de hartie se condimeteaza
Se feliaza pieptul de curcan cat mai subtire

Se condimeteaza cu sare si piper.
Ouale se bat bine cu un praf de sare

Se trec bucatile din piept prin ou apoi prin faina alba dupa care din nou prin faina si ou(deci de 2 ori se repeta operatiunea).Se pun bucatile la prajit in ulei foarte  fierbinte.


Se pot servi atat ca si aperitiv sau cu garnitura de orez,cartofi,legume..........

Un comentariu:

  1. am trecut pe la tine,dar nu erai acasa ))))te pup si imi este dor de tine

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri