vineri, 7 ianuarie 2011

Trigoane cu branza de vaci

 

Cine nu isi aminteste de vechile trigoande.............de pe timpu lui Nea Nicu? 

Ingrediente

  • 1 pachet de foetaj congelat
  • 250 g barnza de vaca
  • 5 lingui de zahar
  • 3 vanilii
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus(pt uns)

    Mod de preparare

    Simple de tot de facut ,dar si de mancat
    Se descongeleaza aluatu,se taie in fasi  mai lungi si inguste
    Se pune cate 1 lingura din compozitia de branza si se da coltu(vezi foto)si apoi din nou se da peste colt si tot asa pana la capatu fasiei.
    Se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt,se ung cu galbenus si se da tava la cuptor la 180 grade 10-12 minute.
    Se pudreaza cu zahar pudra la final

    Reteta in imagini

    Un comentariu:

    1. delicioaseee...as veni acum pana la tine,in Spania,sa imi dai si mie :)))

      RăspundețiȘtergere

    Lista mea de bloguri