vineri, 25 februarie 2011

PILAF CU CIUPERCI SI PUI

INGREDIENTE:
1 cana de orez
4 bucati carne de pui(pulpe)
1/2 ardei rosu
1 cutie cu ciuperci champinion
1 ceapa
patrunjel verde
sare
piper alb
delikat 1 lingurita
3 cani de apa
putin ulei de masline3-4 linguri
MOD DE PREPARARE:
Se curata ceapa si se toaca marunt.Se caleste in ulei 3-4minute dupa care se pun ciupercile.

Ciupercile se scurg de apa .Apa nu se arunca.
Ardeiul se taia cubulete mici si se pune peste ceapa cu ciuperci si se mai calesc 3-4 minute.

Se pune orezul spalat bine si se pune apa de la ciuperci sare,piperu alb si delikatu.Se lasa sa fiarba putin impreuna.

Se mai adauga 3 cani de apa si se amesteca bine,se pune patrunjel verde tocat.
Carnea se prajeste putin in ulei (da un gust mai bun)-optional.
Se pun bucatile de carne intr-o tava cu putin ulei,
se pune compozita cu orez peste bucatile de carne.

Se da tava la cuptor pentru 50-60 de minute la 160 grade.

Se serveste atat cald cat si rece ,cu murata sau simpla

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Lista mea de bloguri