luni, 28 februarie 2011

PRAJITURA DESTEAPTA CU CIOCOLATA SI MIGDALE

O minunatie,merita incercata
INGREDINETE:
10 oua
300 g zahar
1 litru de lapte
200 g unt
12 linguri faina
350 g ciocolata
200 g migdale zdrobite
5 vanilii
MOD DE PREPARARE:
Se bat bine albusurile spuma.
Glabenusurile se freaca bine cu zaharul pana devine ca o spuma,se adauga ciocolata topita impreuna cu untu,

vaniliile ,faina si laptele.La final se adauga migdalele prajite putin(optional cu prajitu,dar da un gust foarte bun) si albusurile batute spuma.


Se toarna compzitia intr-o tava inalta tapetata cu hartie de copt sau unsa cu putin unt .

Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 190 grade dupa care se reduce focu la 160 grade inca 60 minute.

Se lasa la racit in tava,se taie foarte bine dupa ce se raceste foarte bine.Se pudreaza cu zaharu pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri