vineri, 25 februarie 2011

TORT CU BRANZA SI FRUCTE DE PADURE

Un tort minunat si nu foarte dulce
INGREDIENTE:
1 cutie tort cu brana si fructe de padure(comert)
3 oua
500 g branza de vaci
200 ml lapte rece
5oo g frisca lichida
4 linguri de zahar
2 inatritoare de frisca
300 g fructe de padure congelate.
MOD DE PREPARARE:
In cutia se gasesc 4 plicuri:
1 pentru crema
1 pentru blat
1 plic de gelatina
1 plic aschi de ciocolata alba

Blat:
Se amesteca ouale batute cu laptele si prafu pentru blat(din plic)
Se toarna compozitia intr-o forma tapetata,se coace 20-25 minute la 170 grade.

Se lasa la racit dupa care se taie in 2.


Crema:
Se amesteca bine frisca cu inatritorul,zaharul,branza de vaci,prafu special pentru crema si gelatina din plic(pulbere)se mixeaza 4-5 minute la viteza maxima
Va rezulta o crema minunata.

Ansamblare tort:
Se pune blatu (parte de jos) se pune crema treisferturi din ea din nou blatu si se decoreaza cu cream ramasa.

Peste blat se pun fructele de padure descongelate si scurse de suc si se presara aschi de ciocolata alba(plic)


Un tort minunat si nu foarte dulce
Se patreaza la rece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri