duminică, 13 martie 2011

Pui umplut cu ciuperci

Super bun,merita incercat macar din curiozitate,asta daca va plac si ciupercile(eu sant inebunita )




INGREDIENTE:
1 pui de 1,4 kg
350 g ciuperci
2-3 linguri sos de soia
150 g cascaval
2 fire ceapa verde
ulei masline
sare
piper
cartofi
1 punga pt fripturi
Mujdei:
usturoi
sare
ulei
smantana
Garnitura:
ciupercute
cartofi
MOD DE PREPARARE:
Se spala foarte bine puiul,se condimeteaza cu sare si piper.
Ceapa se caleste in putin ulei.
Ciupercile se taie feliute si se pun peste ceapa,se lasa sa se caleasca 5 minute dupa care se pune sosul de soia.

Se lasa sa fiarba la foc potrivit  15-20 minute pana scade apa lasat de ciuperci.Se adauga cascavalul si se ameteca bine.

Se umple puiul cu compozitia de ciuperci,

se coace (am cusut cu ata neagra,ca sa nu fie cometarii ,ca nu se vede ata si o vor manca)se pune puiul in punga unsa putin cu ulei,se inchide punga ,se pot pune in punga si ciupercute intregi.

Se poate pune pe langa punga in tava si cartofi condimentati cu sare,piper si usturoi.
Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade.
Se serveste cu mujdei de usturoi


Mujdei:
Se curat usturoiul se piseaza foarte bine,se amesteca cu putina sare dupa care se pune cate putin ulei 5o ml aproximativ (se procedeaza ca si la maioneza)iar la final se pune smantana 1 paharel...................nebuie.


Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri