marți, 12 aprilie 2011

ciuperci umplute cu piure si tofu-post

                  
INGREDIENTE:
16 ciuperci champinion
sare
piper
usturoi pulbere(sau natural drobit)
rosi chery 8 bucati
ulei
Piure:
cartofi 5-6
lapte de soia 1/2 canita
margazina flora 1 lingura
sare
Mujdei:
Usturoi 1/2 capatana
sare
ulei  15 ml
pasta de tomate  100g
MOD DE PREPARARE:
Se spala si se curat bine ciupercile.
Se sareaza ,se pipereaza si se pune putina pulbere de usturoi.Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si se da tava la cuptor pentru 15 minute.

PIURE:
Se curat cartofi se taie in 4-6 se pun la fiert.Cand sant fierti se zdrobesc bine se ameteca cu lapte de soia si margarina flora(e cea mai buna,bine e cel mai bun untu,dar in post..........)Se mixeaza bine si se condimenteaza bine cu sare,nu trebuie sa fie un piure subtire.
Cand am scos ciupercile din cuptor ,se umplu cu pireul de cartofi


se pune cate feliuta de branza tofu

 si 1/2 rosie chery,sau una intreaga  dar nu se aseaza foarte bine daca sant intregi


Se da tava la cuptor pentru inca 10-15 minute la 160 grade.

Se servesc atat catde cat si reci cu mujdei.
Pentru mujdei:
Se amesteca bine ustroiul pisat cu putina sare  si ulei ,dupa care se pune pasta de tomate.


O minunatie ,merita incercate .


Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri