marți, 12 aprilie 2011

Negresa cu capsuni-post

INGREDIENTE:
se va folosi aceasi cana pentru toate masurile
1 1/2 cana de zahar
1 1/2 cana de ulei
1 1/2 cana apa sau lapte de soia
4  1/2 cani faina alba
2 prafuri de copt
300 g capsuni taiate in bucati mai mari
4 linguri de cacao
1/2  cana de nuci macinate mare
1/2 borcan gem de capsuni
Decor:
10-15 capsuni mai mari
zahar pudra
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca bine faina,uleiul,prafu de copt,cacao,zaharul,nucile si gemu.Se adauga capsunile taiate in 4-6 ,spalate si curatate.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se pune compozitia in tava

  se coace 45-50 minute la 170 grade.Se face testu scoitori penru a fi in siguranta,depinde foarte mult de la un cuptor la altu.
Cand e coapta se scoate din cuptor se lasa la racit

apoi se pudreaza cu zaharu pudra

 se decoreaza cu feliute de capsuni.


O negresa minunata.

Cantitatile sant pentru o tava foarte mare.
Pofta buna.

Un comentariu:

  1. Arata demential...inghit in sec yumi,yumi, ce bunatate ! Va trebui sa trec la treaba...sa-mi fac si eu, ca asa nu se mai poate hi,hi,hi.
    Pupici draga mea, esti tare harnicuta !

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri