duminică, 8 mai 2011

Cartofi frantuzesti cu MOZZARELLA

INGREDIENTE:
12 cartofi maricei
8 oua fierte tari
3 oua crude
250 g telemea de vaca
200 g mozzarella feliata
300 smatana
sare
piper
100 g unt
MOD DE PREPARARE:
Se pun cartofi cu coaja la fiert in apa cu sare.

Se unge un vas de yena cu unt ,

se pune un strat de cartofi razi prin razuitoarea mare,se presara putina sare si piper alb.Se razuiesc 4 oua fierte tari,se pune si telemea razuita,putina sare (nu multa,ca are telemeaua)piper ,dupa care se pun felii de mozzarelle ,

dupa care se continua din nou cu cartofi,oua,telemea,mozzaralla.
Se bat 3 oua cu un praf de sare,se amesteca cu smantana dupa care se toarna compozitia in tava peste mozzarella.

Se pun bucatele de unt ,dupa care se da tava la cuptor pentru 35-40 minute la 170 grade.


Se poate orna dupa preferinta fiecaruia.

Pofta buna.


2 comentarii:

Lista mea de bloguri