duminică, 3 iulie 2011

Conopida gratinata


INGREDIENTE:
1 conopida
6 linguri pesmet
6 oua
200 g cascaval ras
sare
piper
patrunjel verde
300 smantana
1/2 pachet de unt(125 g)
MOD DE PREPARARE:
Conopida se desface buchetele si se fierbe 15 minute .
Se tapeteaza o tava cu bucatele de unt si 3 linguri de pesmet.
Se aseaza conopida buchtele fiarta.

Ouale se bat bine cu un praf de sare si smantana.

Se presara cascavalul ras peste conopida ,


se adauga ouale batute bine cu smantana.Se presara din nou 3 linguri de pesmet,se pun bucatele de unt si se da tava la cuprot pentru 30 minute la 170 grade.



Se scoate din cuptor si se presara patrunjel verde.


Se serveste cu smantana  atat calda cat si rece.



Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri