duminică, 17 iulie 2011

Friptura picanta de pui cu porc




INGREDIENTE:
carne de pui 1kg
panseta 500g
sare
piper
150 ml vin alb
2 capatani usturoi
ulei de masline
300 pasta de tomate
MOD DE PREPARARE:
Se condimeteaza bucatile de carne cu sare ,piper .
Usturoiul se curat si se piseaza bine de tot,se amesteca cu putina sare si ulei de masline,dupa care se amesteca toate cu pasta de tomate.
Se pune putin ulei de masline in tava(eu am folosit tava de la cuptor)se pun bucatile de carne condimentate si se toarna vinul.
Se da tava la cuptor pentru 20-25 minute la 200grade,intre timp se scot si se intorc si pe cealalta parte pentru e se rumeni

Se scoate tava din cuptor dupa 20 minute ,se pune pasta cu usutroi si tomate peste carne,dupa care se da tava din nou la cuptor pentru inca 20 -25minute la 180 grade.

Se servesc simple sau cu garnitura.Super buna si gustoasa  acesta friptura.



Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri