duminică, 3 iulie 2011

Pizza cu jamon si cascaval


INGREDIENTE:
blat:
400 g faina
2 galbenusuri
1/2 cana smantana
2 linguri unt
1 lingurita sare
1 cub drojdie proaspata+4 linguri apa
Pizza:
jamon 200 g
7 feli casvaval (350 g)
3 linguri pasta de tomate
oregano
busuioc tocat
MOD DE PREPARARE:
Pt blat:
Se dizolva drojdia in apa caldutza.Se pun in masina de paine faina,galbenusurile,sarea,smantana,untu la temperatura camerei si drojdia.Se lasa la programul de framantat dospit.Cand aluatul a dospit ,se scoate din masina de paine.

Se intinde  o foaie ,eu am folosit tava de la aragaz care este de 55/45 cm

Se pune folie de copt se intinde coca ,se inteapa din loc in loc cu furculita,se pune pasta de tomate,oregano .

Jamonul se feliaza foarte ,foarte fin dupa care se pune peste blatu necopt,


se aseaza feliile de cascaval

si se da tava la cuptor pentru 25-minute la 160 grade.Se scoate tava din cuptor ,


se presara busuioc tocat si se serveste fierbinte.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri