luni, 15 august 2011

Negresa cu stuguri





INGREDINETE:
CANTITATILE SANT PT TAVA MARE ,tava fiind de 28/40 cm
cana folosita este de 300ml
750 ml lapte de soia cu vanilie (sau apa,dar cu lapte e mult mai bun)
150 ml ulei
2 1/2 cani zahar
5 cani de faina
6 linguri de cacao
putina sare
2 prafuri de copt
600 g struguri albi
zahar pudra pt decor

MOD DE PREPARARE:
Se amesteca toate ingredinetele bine de tot,se mixeaza timp de 5 minute,nimic complicat


De preferat sa cerneti faina,prafu de copt si cacaua.
Se pregateste o tava cu hartie de copt,se toarna compozitia in tava.
Struguri se spala bine si se aseaza peste compozitie in tava bob cu bob.

Se da tava la cuptor pentru 45 -50 minute la 160 grade ,vb de cuptor electric.

Se scoate din tava ,se pudreaza cu zahar.................se portioneaza si pofta buna

E minunata,nu e prima data cand o fac ,dar acuma a iesit super super buna de tot.
`Pofta buna


Un comentariu:

  1. Nadi,recunosc ca la retete de post stau foarte prost :)adica nu ma pricep. Negresa ta pare foarte buna!Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri