sâmbătă, 6 august 2011

Rosii umplute cu fasole

 Un aperitiv grozav,profitai cat se mai poate(adica pana aveti fosole)eu am primit fasolea din Romania.
INGREDINETE:
Fasole galbena cu pastaia rotunda-500g
4 dinti de usturoi
200 g maioneza
rosii
patrunjel verde
sare
piper alb
MOD DE PREPARARE:
Se fierbe fasolea in apa cu sare.

Se lasa la racit ,dupa care se taie cubulete mici.
Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu maioneza.Se condimeteaza cu sare si piper.

Rosiile se spala bine si dupa care se taie capacelul de sus,apoi se scobesc cu ajutorul unui lingurite si se lasa la scurs putin.
Se umplu rosiile cu fasole,se pune capacelul deasupra si se orneaza cu patrunjel verde.



Pofta buna
Sant minunate ..............nu te mai poti satura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri