joi, 11 august 2011

Snitel crocant de post

INGREDINETE:
snitele de soia 2 pungi
faina alba
lapte de soia(sau se poate inlocui cu apa,dar gustul difera putin)
sare
piper
delikat
apa
pesmet
ulei
MOD DE PREPARARE:
Se pune la fiert apa cu delikat,cand fierbe se pun snitelele de soia si se lasa sa fiarba impreuna timp de 15 minute dupa care se stinge focu.Se lasa acoperite timp de 2 ore,sau cel mai bine se lasa peste noapte in apa in care au fiert,iar a doua zi se pun la scurs si voi fi foarte moi si gustoase.
Se amesteca faina alba cu lapte de soia si putina sare,cat sa rezulte o compozitia ceva de gen smatana.

Se dau snitelele prin compozitia de faina cu laptele de soia(sau se poate inclocui cu apa) apoi prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins.

Se servesc atat calde cat si reci.

Merg perfec pentru un sandvici la serviciu in zilele de post(alaturi de rosii,castraveti,salata verde) sau cu garnitura de cartofi,orez...............


Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri