miercuri, 14 decembrie 2011

Chec "Ole" -post


INGREDIENTE:
350 zahar
240ml  ulei
750 ml apa minerala
4 vanilii
1 1/2 praf de copt
400 g faina
1 plic Ole ciocolata
1 plic Ole vanilie
decor:
zahar pudra
perle de ciocolata-optional
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca faina ,prafu de copt,zaharululeiul si apa minerala.

Se imparte compozitia in 2 parti.
Intr-una se pune un plic Ole de vanilie ,iar in cea de a a doua se pune plicu Ole de ciocolata.
Se tapeteaza tava cu putin ulei si faina (asta in zacul in care folositi o forma de silicon,vezi foto )

Se pune un start din compozitia alba unu din compozitia cu ciocolata


......si tot asa pana la final...la final am trecut cu lama cutitului prin compozitie,prin miscaricirculare.

Se da tava la cuptor pentru 50 minute la 160 grade.
La final se pudreaza cu zahra pudra.........................


Pofta buna.



PS:A nu se deschide usa cuptorului,,,,,,,,,,,,,,,,,,,asa cum a facut piticul meu cel mic Rares,compozitia  a crescut foarte frumos,dar dupa ce a deschis usa cupturului  se lasat .Oricum a fost foarte bun.

8 comentarii:

  1. wow!!!!cred ca a fost delicios, dar crema ole e de post? pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate minunatii mai inventezi tu Simona draga! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit si linistit in continuare, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adina de ce zici ca nu e de post?Nu contine lapte crema ole............

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri