vineri, 2 decembrie 2011

Iahnie de naut

                             Foarte ,foarte buna..................merita incercata..... macar o data,dupa care o veti pregati mereu,sant convinsa de asta.
                 

INGREDIENTE:
1 borcan de naut
1 ceapa mare
1 morcov
1 feliuta ardei rosu
1/2 borcan pasta de tomate
2 linguri faina alba
3 foi de dafin
sare
piper
20 ml ulei
MOD DE PREPARARE:
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Se caleste in ulei cu morcovul ras si ardeiul rosu taiat cubulete,timp de 3-4 minute.

Se adauga nautu din borcan(din borcan e mai comod............)

se lasa la calit toate impreuna timp de 5 minute,dupa care se adauga o cana cu apa,se condimeteaza cu sare,piper si foile de dafin.

Se lasa sa fiarba toate impreuna timp de 15-20 minute cel mult,


dupa care se adauga pasta de tomate amestecata cu faina.Se lasa sa mai dea 1-2 clocote si se stinge focul.
Pofta buna.



ps:noi am papat cu mamaliguta .............super buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri