duminică, 11 decembrie 2011

Pulpe de pui cu vin si rozmarin


INGREDIENTE:
pulpe de pui 16 buc
1 -2capatani de  usturoi
150 ml vin alb
1oo ml apa
200 pasta de tomate
rozmarin
sare
piper
ulei  70 ml
MOD DE PREPARARE:
Se spala pulpele bine ,se tamponeaza cu un prosop de bucataire.
Se condimeteaza cu sare , piper si rozmarin
Usturoiul se curata si se piseaza foarte bine.
Se amesteca cu sare si cate putin ulei ,devine densa gen maioneza.
Se amesteca pasta de usturoi cu pasta de tomate .


Se aseaza pulpele de pui in tava,care in prelabil a fost unsa cu putin  ulei(nu mult)


Se amesteca vinul cu putina apa si se pune peste pulpe
Se pune pasta de usturoi peste pulpe,se mai prezara putin rozmarin(nu foarte mult ,pentru ca va deveni foarte aromat)



se da tava la cuptor pentru 40-45minute la 170 grade.


Se serveste cu garnitura  de cartofi,salata,orez,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Pofta buna

Un comentariu:

Lista mea de bloguri