luni, 27 februarie 2012

Negresa cu mere si nuci-post


 

INGREDIENTE:
pentru tava mare 28/40 cm
750 g faina
600 g zahar
6 linguri cacao
2 prafuri de copt
700 ml lapte de soia cu ciocolata
350 ml ulei
putina sare
esenta rom
4 mere mari
100 g miez de nuca
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca faina,zahrul cacaua,prafu de copt si sarea.
Se adauga componentele lichide :laptele de soia cu ciocolata,si uleiul.
Se mixeaza toate ingredintele.


Merele se curata de coaja,se taie cubulete mici.
Se pregateste o tava cu hartie de copt,se pune compozitia de negresa.
Deasupra compozitiei se pun cubuletele de mere,

 se amesteca usor cu  o lingura .

Miezul de nuca se prajeste putin,dupa care se pune deasupra prajituri fara a se mai amesteca in compozitie.
Se da tava la cuptor pentru 60 minute la 160 grade.(cuptor electric)


Pofta buna.



PS:Merita incercata ,e super super gustoasa,perfecta pentru o zi de post...................in care vrem ceva dulce ,rapid si  foarte ,foarte bun.

Un comentariu:

Lista mea de bloguri