joi, 16 februarie 2012

Pilaf cu ciuperci si aripi




INGREDIENTE:
10 aripi de pui
3 caserole ciuperci champinion proaspete(3*250 g)
2 morcovi mari
2 cepe mari
ulei
1 cana orez
4 cani supa de pui
patrunjel verde
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Aripile se curat bine,se condimeteaza cu sare si piper.
Se prajesc in ulei ,pana se rumesc bine.

Se aseaza aripile intr-o tava cu putin ulei.

Ceapa se caleste in pùtin ulei,se adauga si morcovi razuiti ,se calesc impreuna.

Se adauga orezul spalat 
Se taie ciupercile , se pun peste ceapa cu morcovi caliti.

Se lasa sa se calesca toate impreuna pana scade putin apa lasata de ciuperci.

Se adauga supa de pui peste toate.

Aripile prajite se pun intr-o tava cu putin ulei,se adauga supa de pui cu orezul.


Se condimeteaza cu patrunjel verde,se da tava la cuptor pentru 1 ora.


Pofta buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri