duminică, 25 martie 2012

Chec de post cu mere





INGREDINETE:
Pentru 3 tavi de chec:
1 kg faina
800 g zahar
1 litru lapte de soia cu ciocolata
300 g margarina topita
2 prafuri de copt
5 vanilii
1 esenta de rom
scortisoara
3 mere mari.
zahar pudra-decor
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca faina,zaharul,laptele de soia cu ciocolata,margarina,vaniliile,romul,praful de copt,se mixeaza bine toate.


Se pregatesc 3 tavi de chec,se imparte compozitia in 3 parti.

Merele se curata de coaja, se taie in 4 fiecare mar.
Se aseaza bucatuile de mere peste chec,se apasa usor,se pudreaza putina scortisoara.

Se dau tavile la cuptor pentru 55-60 minute la 160 grade.



Cand sant coapte ,se lasa la racit ,dupa care se pudreaza cu zahar pudra.





Pofta buna.
PS:Merita incercat,un chec foarte pufos si aromat.

5 comentarii:

  1. Bunutz ,bunutz!!!o saptamana frumoasa iti doresc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult fetelor de aprecieri,santeti niste scumpe.Adevarul e ca maine.......... am sa repet reteta din nou..............este super pufos si aromat,sa topit cat ai zice peste,si au fost 3 bucati.Va doresc o saptamana linistita si Binecuvantata.Pupici la toate

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri