vineri, 30 martie 2012

Medalion de merluza cu sos







INGREDIENTE:
1 punga medalioane de merluza 1kg
sare
piper
1 capatana usturoi
200 ml pasta de tomate
ulei
mamaliguta
MOD DE PREPARARE:
Se condimeteaza medalioanele de merluza cu sare si piper


Se pragateste o tava cu putin ulei foarte fierbinte,se pun medalioanele in uleiul fierbinte ,

se da tava din nou la cuptor pentru 10 minute la 250 grade,dupa care se scoate tava si se intorc medalionale pe cealalta  parte.

Intre timp se pregateste sosul:
Se curata si se piseaza foarte bine usturoiul.Se amesteca cu sare si putin ulei,dupa care se adauga pasta de tomate.

Se pune sosul peste medalioanele ,

 se mai da tava la cuptor pentru 10 minute la 250 grade.


Se serveste cu mamaliguta..............nebunie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri