duminică, 11 martie 2012

Ziua si noaptea cu capsuni-post





  O prajiturica de post .............................foarte ,foarte buna.

INGREDIENTE:
tava 28/40 cm
24 linguri ulei
28 linguri zahar
30 linguri faina(pline cu varf)
36 linguri lapte se soia
2 prafuri de copt
5 vanilii
1 cana nuca de cocos(casa de 300 ml)
5 linguri cacao
1 borcan compot de capsuni(750ml)
Glazura:
12 linguri ulei
12 linguri apa fiarta
12 linguri zahr pudra
5 linguri cacao
cocos pentru decor
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca(se mixeaza) toate ingredinetele cu  exceptia prafului de cacao.



Se imparte compozitia  in doua parti,unu din parti ramane alba iar in cea de a doua se pune cacao.


Se pregatetse o tava cu hartie de copt,se toarna compozitia cu cacao ,

peste compozitia de cacao se pun capsunile din compot scurse si taiate in doua pe jumatate,



peste capsuni se toarna compozitia alba,

iar peste compozitia alba se pune sucul ramas de la compot.

Se da tava la cuptor pentru 50 minute la 160 grade.

Glazura:
Se amesteca zaharul pudra cu cacao,uleiul si apa fierbinte.
Se pune glazura peste prajitura semi racita ,

se decoreaza cu fulgi de cocos.

Pofta buna.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri