joi, 14 iunie 2012

Pachetele de primavara(post)








INGREDIENTE:
1 pachet de foietaj
 1/2 varza proaspata(mai mica)
3-4 morcovi
sare
piper
ulei de masline 3-4 linguri
ulei pentru prajit
SOS:
sos de soja
pasta de tomate
pasta de ardei iute-optional
MOD DE PREPARARE:
Se lasa la secongelat foietajul.

Varza se toaca foarte fin,morcovul se razuieste fin.
Se amesteca varza si morcovul tocate cu sare,piper si ulei de masline.

Se desface cate o foaie de la foietaj,se taie in 4 ,se lucreaza pe un prosop de bucatarie.

Restu de foietaj se acopera cu un prosop de bucatarie,se usuca foarte repede.
Cu ajutorul unei pensule de silicon,se unge fiecare bucata de foietaj cu apa.
In mijlocu fiecarui patrat se pune cate 1-2 linguri din compozitia de varza cu morcov.

Se dau lateralele din stanga si din dreapata spre interior,dupa care se ruleaza.


Se prajesc in ulei foarte bine incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se servesc cu sos.
Sosul:
Se amesteca sos de soja cu pasta de tomate si putina pasta `picanta (asta daca va place).


Se poate servi atat cu sos de tomate cat si cu smatana de soja.

Pofta buna.



PS:Sincera sa fiu,in momnetu cand le pregateam ,ma gandeam"oare cum or fi la gust,varza ,morvov,foietaj ,prajit..................
Pot sa va spun ca sant absolut MINUNATE,nu te mai saturi.
Deci va sfatuiesc sa pregatiti portie dubla
Maine cred ca pun din nou in practica reteta,este GROZAVA



4 comentarii:

  1. Foarte bune pachetelele,ne plac mult!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Eu le prefer cu mai multa pasta picanta.....imi placeeee!
    O zi minunata!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Am incercat si eu.delicioase! :) http://www.masajanticelulitic.info/

    RăspundeţiȘtergere

Lista mea de bloguri