duminică, 24 iunie 2012

SARMALE CU MORCOVI SI FOI DE DAFIN



INGREDIENTE:
 1 cana de orez
5 morcovi 1 bucata telina radacina
4 cepe
sare
pasta de tomate
delikat
 foi de dafin
ulei
varza (acra sau proaspata)
MOD DE PREPARARE:
Se curata ceapa,se toaca fin si se caleste in ulei.
Morcovi si telina se curata si se ruzuies(sau se toaca)
Se amesteca morcovi cu ceapa si se lasa la calit 10 minute la foc mic.

Se adauga orezul spalat peste ceapa cu morcovi,se condimeteaza cu sare,piper si delikat si foi de delikat
Se pregatesc frunzele de varza,se oparesc daca e varza proaspata .

Se impachteza sarmalale .

Se aseaza intr-o oala pregatita cu putin ulei ,cimbru ,marar si varza tocata.

Se adauga pasta de tomate si apa si frunze din foi de dafin



Se lasa la fiert cu capac ,la foc foarte mic timp de 2 ore.
Pofta buna.





3 comentarii:

  1. Tare mult imi plac sarmalele,mai ales cele de post.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri