vineri, 1 iunie 2012

VORGOBELES



     Este o retat ungureasca,super super buna.De fapt este o budinca de paste cu branza si stafide GROZAVAAAAAAAAAAA

INGREDIENTE:
500 g paste fainoase
500 g branza de vaci
6 oua
1 cutie crema de braza
4 vanilii
300 zahar
stafide
rom
250 ml frisca
50 ml sirop de cirese
150 unt topit
perle de ciocolata-optional
MOD DE PREPARARE:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Pastele fainoase se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Albusurile se bat bine spuma.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul,vaniliile,branza de vaci,untu,crema de branza si stafidele

Frisca se bate bine cu siropu de cirese-optional.
Cand pastele sant fierte se scurg de apa ,se amesteca cu compozitia de branza si jumatate din compozitia de albusuri batute si frisca .



Cealalta jumatate ramasa de albusuri se pune deasupra la final.
Se pregateste o tava cu hartie de copt,

se pune compozitia de paste amestecate cu branza si frisca batuta ,iar deasupra se pune diferenat de albusuri batuta.


Se presara perle de ciocolata-optional ,se poate si fara.
Se da tava la cuptor pentru 45-50 minute la 170 grade.

Se serveste rece.
E foarte buna si calda ,insa nu se poate taia foarte bine fiind calda.
Pofta buna.
O portie si pentru voi,cu multa dragoste.





2 comentarii:

  1. De mult imi tot zic sa fac si eu aceasta budincuta dar inca nu i-a sosit randul.

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri