duminică, 17 februarie 2013

Ciuperci cu pui si maioneza



 INGREDIENTE:
1 kg carne de pui
1 kg ciuperci champinion
50 ml ulei
sare
piper
4-5 dinti de usturoi
maioneaza
pentru decor?.............fiecare la alegere
MOD DE PREPARARE:
Se pregateste puiul,se spala se condimeteaza cu sare,piper........se prajeste .Se lasa la racit apoi se curata de pe oase si se toaca prin masina de carne.


Ciupercile se spala se taia bucatele si se calesc in putin ulei ,timp de 10-15 minute cel mult.Se lasa la racit


apoi se toca ,la fel ca si carnea,sau se pot taia cu cutitul foarte foarte marunt(cum va place).
Cand avem carne si ciupercile tocate,se amesteca toate se pune usturoiul pisat si maioneza,se amesteca toate.

Se aseaza pe platouri si se servesc la aperitiv,,,,,,,,,,,,,,,,,minunate,merite incercate.


Pofta buna.
PS:Se pot folosi si ciuperci din conserva in loc de cele proaspete.

Un comentariu:

Lista mea de bloguri